Şehit Mehmet Cumur İlkokulu

Vizyon: Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma istek ve yeteneğini kazandırmaktır. Bu nedenle bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini sağlamak, bilgili,becerikli, öz güvenli olmalarını, çevreleriyle iyi ve olumlu iletişim kurabilmelerini, çağımızın gereği olarak gelişen teknolojiyi kullanabilmelerini, işbirliği ve ekip çalışmalarına hazır bireyler olabilmelerini düşünsel,duygusal ve sosyal açıdan sağlıklı yetişmelerini sağlayabilmektir.

Misyon: Atatürk ilke ve devrimlerini özümseyen, yurdunu seven, çağdaş,demokratik , laik,ulusal ve evrensel değerleri savunan, değişime ve gelişime açık, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, bilgi çağının gereklerini yerine getiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilen, toplumsal uzlaşının önemini bilen, insanların mutluluğunu hedefleyen, yaratıcı, üretken, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, duygusal, düşünsel ve sosyal açıdan yetkin bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: -
Saatler: 08.30-14.30
Servis Bilgisi: Var
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 73
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Müdür : 1 Müdür Yardımcısı: 1 Sınıf Öğretmeni: 12 İngilizce : 1

WEB - https://sehitmehmetcumurio.meb.k12.tr

Adres - Kumçatı Beldesi Atatürk Mah. 106.Sk No39 Merkez / Şırnak